Objednejte si školení

Konference 29. dubna: Advokát Pavel Černý představí nový stavební zákon před jeho schválením

16.4.2021

Aktuální stav nového stavebního zákona představí na online konferenci Nový stavební zákon před schválením? advokát a expert na stavební právo Frank Bold Advokáti Pavel Černý, který se podílel na původní verzi návrhu zákona. Akce pořádanou serverem Stavební fórum se můžete zúčastnit ve čtvrtek 29.4. od 9 do 11 hodin.

Kromě variant, které se ve vztahu k zákonu momentálně projednávají, se bude konference věnovat také těm aspektům, které se ještě mohou změnit. Na akci promluví i ředitel Asociace developerů Tomáš Kadeřábek a výkonná ředitelka Svazu obcí a měst Radka Vladyková. Společně proberou jak nový stavební zákon ovlivní vztahy mezi státem, obcí a investorem i jaké praktické dopady bude zákon mít.

Konference Nový stavební zákon před schválením?

  • čtvrtek 29.4.2021 od 9 do 11 hodin
  • cena: 1240 Kč bez DPH

Více informací a přihlášku najdete zde.

Máme největší tým na stavební právo v ČR. Jsme Vaši partneři pro správná rozhodnutí

Obraťte se na nás

Novinky na Váš e-mail

Zaregistrujte se a pošleme vám přehled hlavních změn, které přináší stavební zákon. Maximálně jednou měsíčně vám budeme posílat další novinky.

Registrovat se

Objednejte si školení

Naši experti se přímo podíleli na přípravě návrhu nového stavebního zákona i na připomínkování jeho novelizace. Nechte se provést změnami od právníků Frank Bold.

Objednat školení