Objednejte si školení

Advokát Pavel Černý vystoupí na konferenci k novému stavebnímu zákonu

23.3.2021

Hlavní změny související s umisťováním, povolováním a užíváním staveb představí řečníci na online konferenci Nový stavební zákon: 1 úřad – 1 řízení – 1 razítko. Připojte se také ve středu 31. března od 9 hodin.

Za Frank Bold Advokáty, kteří se podíleli na přípravě původního znění návrhu, vystoupí na konferenci advokát Pavel Černý. Tématem jeho příspěvku budou rozdíly v ochraně veřejných zájmů podle stávající právní úpravy a podle nového stavebního zákona a instituty a nástroje, které by mohly snížit riziko, že ochrana bude nedostatečná.

Další řečníci promluví například o změně systému stavebních úřadů a povolovacím řízení, změnách v oblasti územního plánování nebo o úpravě hmotného stavebního práva a digitalizaci stavebních agend. Nový stavební zákon by měl projít legislativním procesem do poloviny roku 2021, účinnosti by měl podle aktuálního návrhu nabýt v celém rozsahu dne 1. července 2023.

Konference Nový stavební zákon: 1 úřad – 1 řízení – 1 razítko

  • Středa 31. března 2021, 9:00-15:30.
  • Cena 3390 Kč (bez DPH).
  • Více informací a přihlášku na konferenci naleznete ZDE.

Máme největší tým na stavební právo v ČR. Jsme Vaši partneři pro správná rozhodnutí

Obraťte se na nás

Novinky na Váš e-mail

Zaregistrujte se a pošleme vám přehled hlavních změn, které přináší stavební zákon. Maximálně jednou měsíčně vám budeme posílat další novinky.

Registrovat se

Objednejte si školení

Naši experti se přímo podíleli na přípravě návrhu nového stavebního zákona i na připomínkování jeho novelizace. Nechte se provést změnami od právníků Frank Bold.

Objednat školení